19 български \"лъва\" тръгват за Грузия

18:03
19 български \"лъва\" тръгват за Грузия
Селекционерът на националния отбор на България Пламен Марков определи групата от 19 футболиста, които ще пътуват за Грузия, чиито отбор срещаме в сряда 15-ти октомври от 19.30 българско време в Тбилиси. Двубоят от осма квалификационна група за Световната купа през 2010г. в ЮАР ще бъде ръководен от 35-годишния холандец Бьорн Куйперс.

От групата отпаднаха Михаил Венков и Станислав Генчев, както и контузилият се Лусио Вагнер.

Разширения състав определен от Пламен Марков:

Вратари
: Димитър Иванков, Георги Петков

Защитници: Живко Миланов, Александър Тунчев, Валентин Илиев, Кирил Котев, Станислав Манолев и Иван Иванов

Халфове и нападатели: Стилян Петров, Станислав Ангелов, Чавдар Янков, Велизар Димитров, Благой Георгиев, Здравко Лазаров, Димитър Рангелов, Ивелин Попов, Мартин Петров, Емил Гъргоров, Димитър Бербатов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cska_kazanlak
14.10.2008 08:38

Дано деветнадесетте лъва да не се върнат с подвити опашки!
Иначе искрено желая победа и класиране за ЮАР!

FaNaTiKa
14.10.2008 00:39

Иван Иванов игра много добре в мача с Италия. Явно някой хора гледат пристрастно на нещата и за това не им харесва играта му. Следеше всяка топка, избързваше да засече всеки лош пас на противника, а и това му беше първи мач на такова ниво и е много млад и има много голямо бъдеще. Игра много добре, както и целия национален отбор. Нападение нямаше, но се бориха да не загубим.

Телкийски също би бил полезен в националния отбор. Преди време и Христо Янев се раздаваше много.

Имаме играчи, ама едни не ги викат, други не искат, трети се контузват или си изкарват картони и във важните мачове липсват ...

FaNaTiKa
14.10.2008 00:36

Супер. Без Вагнер, без левскари, разбира се Петков е важен и Миланов. Аз даже се чудя, защо Петков не е титуляр, но така е избрал Марков ... да стои на скамейката. Той е най-добрия вратар в България според мен. Живко се раздава момчето, но Вагнер и останалите от Левски не са нужни.

Дано отборът се представи добре, все пак националния е над всичко и над всички !!!

beto
13.10.2008 23:58

А директно на въпроса, защо викали тоя и защо не викали ония.За мен има много простичък отговор.Вика се този , който има нужда от трансфер!!! И тази политика в нашият национален отбор не е от вчера и не е въведена от Пламен Марков а от тия дето дават парите!!!

Docker
13.10.2008 23:50

Ми така ще е,докато треньорите са от този "цвят".Само вратарите са от Левски,защото цска никога не е имала нормални вратари.Я го вижте тоя Иван Иванов(русолявото),че за нищо не става Налага ни се да търпиме доста съмнителни субекти в този национален отбор.Явно правилното решение е да си вземеме треньор от чужбина,който да е безпристрастен. САМО НАШТЕ. Дано биеме тия скапани грузинци,защото много л***а изядоха тия дни по наш адрес.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

beto
13.10.2008 23:43

Йовов и Телкийски биха били полезни.И двамата са креативни и изобретателни играчи с доста опит.Които само с едно отиграване могат да решат даден мач.Но ползата от Домовчийски не я виждам. Бавен , муден и ялов нападател.Още повече, че е резарва в Херта а и не виждам как скоро ще стане титуляр с проявите си.Все едно да повикат Цветан Генков.Същата работа.

paunQ
13.10.2008 23:25

lozi_drenovec, в момента ,колкото да не заспиш, разбирачо.. И палячо можеш да викаш на някой с твоя умствен багаж. Успех в живота!

lozi_drenovec
13.10.2008 21:48

paunQ ти си голям палячо неразбираш от футбол изобщо,закакво да вика тези клоуни Йовов,Телкийски и Домовчийски който даже неиграят за отборитеси.1-во този клоун Йовов неиграе за своя отбор Аполон (Лимасол) играл е само 3 мача закакво даго викат в национала,2-ро този палячо Домовчийски какво прави за отбора си Херта даже в игра невлиза само търка пейката в Германия,за Телкийски и аз се възмощавам засега се справя много добре в Израел вкарва постоянно голове.

Getcatta
13.10.2008 21:44

Без съмнение- ще ги бием поне сдва- три гола. И Бербатов и Ст. Петров ще вкарат.
но...извън контекста, понеже тук има повече участници, а не знам как да попитам администратора:
Мога ли с много извинения да попитам: някой от Вас спиран ли е временно /като мен/ да пише коментари и защо?
Благодаря предварително за компетентния отговор.

Ugoo
13.10.2008 21:06

Защото не могат да играят мач

paunQ
13.10.2008 21:04

Защо не повика Йовов, Телкийски и Домовчийски? Ако някой отговори на този въпрос го признавам за най-големия разбирач! Аз знам отговора, но да видим дали някой друг ще се сети...

П.С. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! грузия 0:2 БЪЛГАРИЯ!!!