\"Смърфове\" и \"чукове\" не се победиха в село Мурсалево

17:55
\"Смърфове\" и \"чукове\" не се победиха в село Мурсалево
Локомотив Пловдив завърши 1:1 срещу Миньор Перник в третата си контрола от началото на подготвителния период, съобщава сайтът на клуба. Така черно-белите продължават без загуба в спарингите, като активът им до този момент е един успех и две ремита. С двубоя срещу перничани приключи и първият лагер на отбора в Сандански.

"Смърфовете" създадоха добра ситуация за гол на терена в село Мурсалево още в 14-а минута, когато Гара Дембеле стреля от удобна позиция, но вратарят на Миньор изби. Четири минути по-късно перничани откриха резултата чрез Горан Янкович. Сърбинът получи топката след лошо изчистване от отбраната и от границата на наказателното поле я прати зад вратаря Ставрев за 0:1.

В началото на второто полувреме черно-белите бяха близо до изравняване при идентична ситуация. Топката бе центрирана в пеналта на Миньор, кодето се получи продължително меле, но в крайна сметка никой не успя да прати кълбото в мрежата. Това направи влезлият като резерва Ангел Йошев в 68-а минута. Бранителят получи идеален пас от Чипев и изненада вратаря Чворович за 1:1. При ответната атака Локо можеше да стигне до пълен обрат в резултата. Словенецът Борут Семлер изскочи сам срещу стража на перничани, но той спаси удара му. Пет минути преди края смърфовете пропуснаха още едно положение. Данос стреля от десетина метра и вратаря изби. При добавката голмайсторът Йошев шутира в аут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация