Аарън Ленън пропуска Мондиала?

18:24
Аарън Ленън пропуска Мондиала?
Неприятната контузия, която крилото на Тотнъм Аарън Ленън лекува, може да се окаже фатална за участието му на световното в ЮАР.

Ако се наложи операционна намеса, футболистът със сигурност отпада от сметките на селекционера Фабио Капело. Новината е доста неприятна, тъй като Ленън е титуляр в състава на Англия и се представя на ниво.

Той обаче не е играл за клубния си тим от 28-и декември, когато получи травма в мача с Уест Хем. Възстановяването му след евентуална хирургическа интервенция ще трае 2 месеца.

"Аарън изпитва сериозна болка. Най-вероятно ще се наложи операция на глезена му", съобщи мениджърът на Тотнъм Хари Реднап.

Ако Ленън отпадне от състава на "Трите лъва", най-вероятният негов заместник ще бъде Дейвид Бекъм. Проблемите за Англия преди Мондиала обаче следват един след друг. Защитникът на Челси Джон Тери може да бъде изваден от състава заради секс скандала, който медиите тиражираха днес.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

quaresma_
31.01.2010 15:26

ленън е страхотен, но има много хора които могат да го заменят.. уолкът има подобен стил на игра, вариант е и ашли йънг, джеимс милнър, та дори и агбонлахор може да е на фланга *smile*

top4o_1994
30.01.2010 19:56

ще е загуба за Англичаните защото нямат такова бързо дясно крило