Взеха джип на скандален рефер

14:33
Взеха джип на скандален рефер
Скандално интервю с министъра на земеделието по Канал 3 стана причина луксозният джип на разследвания за корупция международен рефер Антон Генов да бъде отнет.

"Разговаряхме с Мирослав Найденов по много теми, стана въпрос за шефа на Благоевградската ветеринарна служба, който притежава лимузини за стотици хилияди евро, и аз се сетих, че преди година на едно кръстовище в София видях Антон Генов в черния му джип "Кайрон".

Когато и той ме видя, сам си отвори прозореца и ми каза:
"Служебен е, служебен е!"

Затова сега, като стана дума за автомобили, казах на министъра: "Вашият шеф на Софийската ветеринарна служба (който е Антон Генов) кара служебен джип."

И Найденов изтръпна.
"Не е възможно, неговата длъжност не върви с джип!", заяви той и веднага се обади да провери в централата. Когато и оттам му потвърдиха, министър Найденов разпореди до 15 минути Генов да върне джипа с ключовете в гаража до "Пирогов", разказа Сашо Диков.

"Мирослав Найденов ми каза, че Генов връща джипа и ако искам - да отидем и да снимаме. И действително всичко стана като на филм - Генов дойде с джипа си и му го взеха. Истината е такава, че този джип му е даден при предишния министър, а Мирослав Найденов разбира чак сега", допълни програмният директор на Канал 3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
30.01.2010 15:56

Диков ти си Номер 1 в Футболната журналистика .. може да си мърша ама не цепиш басма на никого..Евала шапка ти свалям човеко ... *beer*