Предлагат Русия на Стяуа, Стойкица не го иска

12:03
Предлагат Русия на Стяуа, Стойкица не го иска
Скандалният защитник на ЦСКА Иван Иванов е бил предложен на Стяуа, пише "7 дни спорт".

Спортният ежедневник цитира румънския сайт "Onlinesport", според който "червените" се опитват да пробутат бранителя на румънския гранд.

Съставът от Букурещ можел да получи играча под наем до лятото срещу 500 000 евро. Условието било в договора да има и клауза, която предвижда Стяуа да придобие половината от правата на футболиста. Иванов е оценяван на около 1 000 000 евро.

Твърдо против сделката обаче бил треньорът на Стяуа Михай Стойкица, който не е очарован да бъде привличан играч с имидж като този на Иван. Бившият наставник на Литекс бил наясно с изцепките на Русия и скандалите, в които се забърка той в края на миналата година.

"Не разбирам защо искаме този футболист. Говорих с хора от България, които ми казаха, че не е човекът, който ще ни помогне за спечелване на титлата", коментира Стойкица.

Както е известно, Иван Иванов е предложен и на италианския Торино. Конкретна оферта от "биковете" обаче не е постъпвала. Според мениджъра на защитника Емил Данчев, Русия ще остане в ЦСКА до лятото, след което най-вероятно ще заиграе в чужбина.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация