Муту бил на стимуланти и срещу Лацио

18:44
Муту бил на стимуланти и срещу Лацио
Нападателят на Фиорентина Адриан Муту даде положителен допинг-тест и след срещата с Лацио, която "виолетовите" спечелиха с 3:2. Това идва само часове, след като допинг комисията в Италия обяви, че румънският футболист е взимал стимуланти, което бе отчетено от тест, чиято проба е била взета на 10 януари.

"Резултатите от теста, който бе проведен в лаборатория в Рим, са положителни. И при двата случая в пробата на Адриан Муту бе открито забраненото вещество сибутрамин", се казва в официално изявление на допинг комисията на Ботуша.

Сега предстои специално заседание на тази комисия, на което ще бъде взето решението за наказанието на румънеца, което може да бъде от 1 до 4 години. Това на практика може да означава край на кариерата на Адриан Муту, който този сезон показа отлична форма с фланелката на Фиорентина.

Както е известно румънският футболист е рецидивист в това отношение. Той получи наказание от 7 месеца извън терените, когато бе в състава на английския Челси, за употребата на наркотика кокаин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mallorca
29.01.2010 23:58

може до отидем да смрькним малко наркоман мрьсен *lol*