Официално: Алберто Дзекерони е новият треньор на Ювентус

13:31
Официално: Алберто Дзекерони е новият треньор на Ювентус
Бившият треньор на Интер, Милан, Лацио, Удинезе и Торино Алберто Дзекерони е новият наставник на Ювентус, съобщиха официално от торинския клуб.

Специалистът, заедно с президента на Юве Жан - Клод Блан, е сложил подписа си под договор, който ще го обвърже със "старата госпожа" до края на този сезон.

Целта пред Дзак е влизане в топ четири в Серия А и достойно представяне в турнира Лига Европа.

Най-големият успех на Дзекерони като треньор датира от сезон 1998-1999 година. Тогава той води Милан до Скудетото. Иронично, през онази кампания Юве също беше в огромна криза, като тогава торинци финишираха на осмо място в Серия А.

Ръководството на "бианконерите" все още води тежки и продължителни преговори с представители на Рафаел Бенитес. Шефовете на най-титулувания италиански клуб се надяват Бенитес да поеме отбора от лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_milan
29.01.2010 16:22

Дано успее да ги вдигне.Титлата му с милан си спомням че си беше геройство ама от тогава нямам никакви впечетления за него.

ShefkaTa
29.01.2010 15:48

Еми време беше, Ювентус са ми в топ3 на най-неприятните отбори още от някога, но ако погледна безпристрастно беше си време, вече си мислех, че ще изчакат и от Лига Европа да ги изхвърлят и чак тогава ще го сменят, стана прекалено просто... Сега и Рафчо от Пуул и мисля, че всички ще са доволни

Lucas_Podolski
29.01.2010 14:30

Колко загуби им трябваха на тия за да сменят Ферара. Нищо против него, даже ми е симпатичен, но се вижда, че не върви. трябваше да изпуснат вички шансове във всички турнири за да го сменят .Разбира се не броя Лига Европа, където съвсем заслужено си извоюваха място.

Tyrion
29.01.2010 13:36

хъм , пич, унирите със сигурност не са първи- виж тутоспорт и кориере дело спорт , английският гол също я изкара преди тях *wink* -иначе разбирам, че си фен на уинърчетата, но гледай реално на нещатата *smile*

crissttiano
29.01.2010 13:35

странно но вие излязохте първи с тази новина *joking*