Бизнесмени и олигарси се надцакват за Николета Лозанова

12:45
Бизнесмени и олигарси се надцакват за Николета Лозанова
Бизнесмени и олигарси се надцакват за бившето гадже на Николай Михайлов, съобщава "клюки.нет". На изящната Николета й се наложило да си смени телефонния номер, за да избегне наплива на мъжки страсти.

"Постоянно ми звънят господа, които се представят кои от кои по-важен, по-богат и с по-голяма власт. Предлагат ми къщи, коли, почивки къде ли не, из цял свят, та дори един и в парламента ми предложи да ме вкарва. Все едно съм умряла да влизам там", чистосърдечно си признава плейбойката.

Не е тайна, че тя мина през леглата на известни футболисти и "бизнесмени" със съмнителна репутация. Според последните слухове Ники се гушка в обятията на богат петролен шейх, който я е настанил в баровски италиански курорт. Не е учудващо, че мокрият сън на хиляди мъже не желае да има нищо общо с нахалните български костюмари, които я засипват с какви ли не дебилни оферти.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mallorca
29.01.2010 16:04

*lol* това е най голямата футболна новина каято сьм чувал

KILLna7
29.01.2010 13:57

Те админите нарочно пишат такива новини . *joking* Защото докато пишат лъскат бастуните *stop* *lol* *thumb_up*

tamate_unufreev
29.01.2010 13:31

в най скоро време тая курва ще я залеят с киселина ..
да я питам тогава ко се прае на толкоз важна .. спечели мисс плеймейт вкара в леглото оня "мамин сичец" Ники михайлов.. После легна у кревата на Владо Арабаджиев и му искаше апартамент и пари за да си почне собствен бизнес и Владо и обърса 2 шамара .. После отиде при Жоро Стоилов и така...
Долнопробна курва .. *beer*

Pavel_BG
29.01.2010 12:55

Аз не мога да разбера защо winner.bg се превръща в жълт сайт?!?!?!? Смешни сте и ще ни накарате да напуснем сайта!