Георги Бачев: Заради ЦСКА закъсаха доста отбори

11:20
Георги Бачев: Заради ЦСКА закъсаха доста отбори
Изпълнителният директор на Локомотив Мездра нападна ЦСКА. "Червените" дължат доста пари на тима от Мездра, който отчаяно се нуждае от финансова помощ.

"Имаше частично плащане от тях в края на миналата година, но предстои да видим какво ще стане. За Давид Силва също се надяваме да бъдат погасени задълженията към нас", коментира Бачев пред "Новспорт".

"Заради дълговете на ЦСКА го закъсаха доста отбори в България. Не разчитаме на някакви виртуални пари. Здраво стъпили сме на земята и знаем какво имаме да получаваме до края на годината. Миналия сезон разчитахме на пари от ЦСКА, които не дойдоха. Там тръгваха проблемите ни. И не само в нашия клуб. В Сливен имаха същите, доколкото знам, и в Пирин. Сега сме си направили бюджета със средства, които ние можем да подсигурим."

С Гонзо се разбрахме за 15 минути за Тевия, каза още началникът.

"Левски имаше интерес към него. Трансферът е добър за всички – за нас, за футболиста и за тях. Финансовите условия не са тайна, но основното, на което се залага, е бъдещ трансфер в чужбина", уточни Бачев.

"Няма да ни е лесно до края на сезона. Лесно няма никъде. При нас се говореше за финансова криза. После се оказа, че в 5-6 не са взимали пари."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamo_85
29.01.2010 16:21

Остана да кажете, че провалите ни в националния отбор са заради...ЦСКА *lol*

Lucas_Podolski
29.01.2010 13:15

Прав е, всеки 2-ри ги съди за пари! Всички пропищяха от Свинската сбирщина, която си мисли, че всичко става като по комунистияеско. Време я някой да импотърси отговорност за действията, защото парите с които се поддържа цС*ка не са само на чужди клубове и футболисти, те са и наши пари!!!

gaby98
29.01.2010 12:07

Футбола в Пловдив, Перник, Благоевград,Мездра и Сливен е обречен на бавна и мъчителна смърт-цялата вина е на ПРАСЕСПОР-Панчарево.