Любо Пенев си тръгнал от ЦСКА заради Наско Караиванов

09:13
Любо Пенев си тръгнал от ЦСКА заради Наско Караиванов
Новият спортно-технически директор на ЦСКА Атанас Караиванов е една от причините Любослав Пенев да си тръгне от "Армията", твърди "Меридиан мач".

Треньорът отдавна научил за "трансфера" на Караиванов и бил категорично против. Специалистът още преди време заяви, че държи да има цялата власт, като е готов да пое­ме пълната отговорност.

Името на Караиванов е било лансирано още в края на есенния сезон, като шефовете на клуба са искали да тушират напрежението и да си осигурят лоби в БФС. Пенев обаче се е запънал и не е искал и да чуе да работи в тандем с генералния секретар на Миньор Перник. Отказът му е убедил окончателно шефовете на "Титан", че трябва да освободят непокорния треньор.

Кандидатурата на Караиванов пък е била предложена от бившия собственик на ЦСКА Васил Божков. Той назначи журналиста за директор на пресслужбата, когато клубът беше негово притежание. Сега също е ходатайствал за връщането на Караиванов, като го е представил за човек със сериозни позиции във футбола ни. Чрез Божков е била предложена и кандидатурата на Йоан Андоне за треньор на "червените". Офертата за специалиста беше от мениджъра Джовани Бекали, който работи с бившия собственик на ЦСКА от години.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари