Дзакерони сменя Ферара днес, Рафа идва през лятото

09:03
Дзакерони сменя Ферара днес, Рафа идва през лятото
Треньорът на Ювентус Чиро Ферара ще бъде уволнен още днес, а неговият пост ще заеме Алберто Дзакерони, твърдят медиите в Италия.

Рокадата обаче е временно решение и от новия сезон наставник на "старата госпожа" ще бъде Рафаел Бенитес. Адвокатите на испанеца вече са провели среща с представители на гранда от Торино и са договорили бъдещия контракт.

"Много сме разочаровани, защото се провалихме в преследването на още една от целите си през сезона. Утре ще вземем решение и ще ви го съобщим", каза пред журналистите президентът на Ювентус Жан-Клод Блан минути след загубата от Интер с 1:2 за Купата на Италия снощи.

На Ботуша се появиха информации, че Дзакерони вече пътува към лагера на "бианконерите" и ще дебютира като наставник още тази неделя, срещу един от бившите си клубове – Лацио.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mallorca
29.01.2010 15:35

най накрая свьршиха мьките на госпожата сьс тоэи смешен треньор

nikolai_kushev
29.01.2010 11:44

а за вашите слухове/на уинърците/отностно дирк каут и преминаването му в ювентус има статия в сайта на ливърпул сами си го преведете какво казва агента на каут:"I know nothing of Juventus' interest," said Jansen.

nikolai_kushev
29.01.2010 11:40

а за всички фенове на ливърпул ще кажа споко рафата няма да се махне и от догодина ще имаме доста голям финансов бюджет за нови попълнения,а и проблема сега не е в бенитес а в играчите който има,70% от тях са недостойни да носят екипа и са доста под средната класа и нямат манталитет за големи играчи.рафата си е вързал гащите миният сезон с добър и доста срочен договор който ще му позволи до 2-3 години да изгради нов и шампионски отбор

nikolai_kushev
29.01.2010 11:36

ай стига вече стея глупости бе унърци,мислете малко преди да пишете.от 2-3 дена ви гледам глупавите заглавия в новините свързани с рафа бенитез и дирк каут от къде вадите информация незнам,на официялните сайтове на двата отбора няма нищо такова ама нищо дори не и загатва за такива неща,ама вие знаете де?вие всичко знаете.

MVP_
29.01.2010 10:43

Смятам, че имаше твърде много възможности да ни убеди, че става за треньор на клуб като Ливърпул. Продажбата на Алонсо не е оправдание - нали затова взе заместник, но пък него го държи на пейката.. Да си ходи колкото се може по-скоро и да се надяваме, че ще видим качествен следващ треньор.

ceco26
29.01.2010 09:31

С Пуул поне взе титлата в ШЛ, ама с тия от Ювентус...даже и сезон няма да остане при тях, на 3тия месец и ще го уволнят. Аз смятам, че Бенитез трябва да остане още един сезон в Ливърпул, заедно с настоящите футболисти /да няма трансфери на Торес, Бенаюн и други важни играчи/ и следващия сезон да покаже дали става или не, защото тоя сезон явно липсата на Чаби Алонсо и постоянните контузии на ключовите играчи им провалят играта и са в слаба форма.

ice_arsen
29.01.2010 09:15

еми ... кво да кажа Рафата разби ливърпул ся е ред...на Юве явно *thumb_down* *erm*