Моуриньо: В Италия сменят треньорите като носни кърпички, Ферара е герой

21:04
Моуриньо: В Италия сменят треньорите като носни кърпички, Ферара е герой
Треньорът на Интер Жосе Моуриньо искрено съчувства на колегата си от Ювентус Чиро Ферара.

Специалния нарече бившия защитник "герой" заради тежката криза в лагера на "старата госпожа" и постоянните спекулации за предстоящото му отстраняване.

Според Моуриньо, Серия "А" е първенство, в което наставниците са сменяни като носни кърпички и постоянно трябва да се борят за оцеляването си.

"Чиро Ферара на е в лека ситуация. Но аз му симпатизирам. В Италия, който оцелява е герой", сподели Моуриньо.

"В Италия треньорите се сменят като носни кърпички. Много е трудно да се работи тук. Не можеш да опитваш нещо ново. Трябва да оцеляваш. Откакто съм в Италия се смениха всички треньори без четирима. Това е невероятно! Със сигурност не са виновни треньорите, защото повечето имат качества и са добри", каза още португалецът.

 
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
29.01.2010 02:25

neveroqtno странно че не са ти махнали коментара а само са поправили поредната малоумна изцепка! те са такива малоумници че човек направи ли им забележка на място трият поста му

crissttiano
28.01.2010 22:59

paunQ паун поправиха го *joking* недей скача веднага *beer*

paunQ
28.01.2010 22:54

Твоите сополи с една и съща къпричка ли ги бършеш? Никъде не пише, че уволняват носни къпрички... И "незнам" се пише "не знам".

neveroqtno
28.01.2010 21:41

цитирам :-"наставниците са уволнявани като носни кърпички" , *lol* как се уволняват носни кърпички , незнам кой ги пише тия статии, но определено се притеснявам за грамотността му