Кристиано ще играе за Реал още в събота?

17:39
Кристиано ще играе за Реал още в събота?
Кристиано Роналдо може да играе за Реал Мадрид още в събота, когато "белия балет" гостува на Депортиво Ла Коруня, съобщава "Марка".

От ръководството на "белия балет" са решили да обжалват до дупка наказанието на португалеца, който изгоря за два мача заради удар с лакът в лицето на футболист на Малага.

Представители на Реал ще покажат на апелативната комисия примери от миналото, в които ставало ясно, че действията на Роналдо не са били направени нарочно, тъй като той първо е отиграл топката, преди ръката му да попадне в лицето на противниковия играч.

Все още не е ясно решението на апелативната комисия, но според испанските медии, не е малко вероятно Роналдо да играе в събота на "Риасор".
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcaida
28.01.2010 20:15

Хахаха, е няма такава порнография, честно *lol* В Италия наказват Уесли Снайдер (2 мача) за "иронично аплодиране" срещу рефера, а в Испания за умишлено счупване на нос - "опростен червен картон" (без наказание) *lol* ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ! ИЛИ ПРОСТО ПРАВИЛАТА НЕ СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ... В крайна сметка мисля, че "Краля на педалите" ще си отнесе 2-та мача, въпреки, че Перез яко цака под масата това да не се случи, щото загубата от Депортиво ще в кърпа вързана без него *thumb_down*

leketoo
28.01.2010 17:52

Ако гея не играе пишете единица! Депорт ще ги смачка *thumb_up*

crissttiano
28.01.2010 17:43

интересен ще е мача между Депортиво и Реал защото Реал от доста време не са побеждавали там *joking* инъче дано Роналдо играе *thumb_up*