Почерпена легенда на ЦСКА: Андоне вика на топката таралеж! (видео)

15:40
Почерпена легенда на ЦСКА: Андоне вика на топката таралеж! (видео)
Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков бе включен директно в студиото на телевизия Ринг, за да коментира трансфера на Румен Трифонов от състава на Миньор Перник при "армейците".

Левият бранител, който наказа на два пъти ЦСКА на "Българска армия" в среща от първенството, гледаше шокирано и не обели нито дума по време на тирадата изнесена от "червената" легенда. Бат Петьо явно от рано бе започнал да полива добрата селекция на "армейците" през тази кампания и явно афектиран от някои решения на собствениците на клуба хвърли множество бисери в ефир.

Силно възмутен от раздялата на клуба с Любослав Пенев легендата нападна и новият наставник Йоан Андоне, като заяви, че румънският специалист "вика на топката таралеж".

Видео от култовото интервю за Ринг ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
28.01.2010 18:45

ето от къде се учат младите в Цска да пият като разпрани - от легендите на клуба *lol*

magnezi
28.01.2010 18:13

XAXAXAXAXA *lol* виждате ли чорбета кво се получава всичките ви легенди почват да плуят по вас WELCOME to КОЧИН ПАРК ... *thumb_up* *lol*

Lucas_Podolski
28.01.2010 18:06

Кфо да каже "Бат Петьо" те цС*ка си изгониха всички възможни легенди!! Пеневи си тръгнаха със скандал, Емо, Тройчо, Жеков, никой не си е тръгнал по-живо по-здраво. Щом си дал нещо на кочината, рано или късно ти го връщат солено!!! Всеки втори ги съди за пари, как няма да го е страх Румен!!!!

leketoo
28.01.2010 17:26

Супер! Явно и ветераните на ЦСКА още от сега празнуват шампионската титла *beer*

Forza1
28.01.2010 15:48

Румен Трифонов няма да сгреши ЦСКА ще ма4кат. *thumb_up* *thumb_up*