Президентът на Юве е в Англия, преговаря с Бенитес

15:03
Президентът на Юве е в Англия, преговаря с Бенитес
Президентът на Ювентус Жан-Клод Блан е в Англия, за да се опита да убеди Рафаел Бенитес да поеме "Старата госпожа", твърди "Ла Стампа".

Шефовете на торинския гранд са наели екип от адвокати, които да проучат настоящия договор на испанския специалист с Ливърпул и по този начин да се приготви изгодна оферта, която Бенитес да приеме, пише пък "Дейли Телеграф".

Мениджърът на "червените" в момента прибира 4,8 милиона паунда годишно, които Ювентус със сигурност не може да си позволи да му предложи.

Заплатата на Бенитес в Ливърпул обаче, подлежи на данъчно облагане, което означава, че реално той прибира половината от тази сума.

Ръководството на "бианконерите" възнамерявал да примами специалиста с оферта от необлагаеми 3 милиона евро на година (около 2,5 милиона паунда), като Бенитес ще има възможност да доведе в Италия и поне трима души от сегашния си екип, с който работи в Ливърпул.

От борда на директорите на Юве също така са готови да гарантират на Бенитес, че ако той се съгласи да подпише с клуба, "бианконерите" ще направят всичко възможно, за да привлекат любимеца на Рафа Дирк Кайт, твърди "Гардиън".

Шефовете на торинци вече са се примирили, че този сезон е изгубен и ще направят всичко възможно да доведат Рафа Бенитес в Торино от началото на следващата кампания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolai_kushev
29.01.2010 11:50

е как знаят колко пребира рафата ,данъка в англия е от 22 до 30 процента взависимост от парите който се получават и работата която се върши дори и така да е което е малко вероятно рафата да не ги взима чисто тея пари то поне без данъка пак ще останат близо 3мил.

Lollipopp
28.01.2010 18:46

да го взимат , че чак ми е жал за Ливърпул ...