Левски пробутва Рабех в Китай

12:28
Левски пробутва Рабех в Китай
Левски ще продаде в Китай защитника Юсеф Рабех. Мароканецът в момента е в турския курорт Анталия, където тренира с вероятния си нов клуб Шандонг Луненг. Китайският тим е на лагер в курорта, а скандалджията вече е на 90 процента сигурно ново попълнение, съобщава "Меридиан мач".

Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков потвърди, че Юсеф Рабех е в Анталия, но предпочете да не разкрива, че мароканецът преговаря именно с китайския Шандон.

"Рабех е в Анталия. Повече подробности не знам, не съм в течение и не коментирам. Надявам се, че до края на седмицата всичко ще бъде решено окончателно с неговия трансфер", лаконичен бе финансовият директор на "сините" от София.

Според източници от "Герена" Левски ще вземе около 500 000 долара от продажбата на Юсеф Рабех. Клубът ще задържи и процент от правата на скандалджията при бъдещ негов трансфер.

Интересно е да се отбележи, че и друг скандалджия, минал през Левски, е играл в китайския Шандонг. Това е сръбският защитник Предраг Пажин, който в момента играе за Локо Мездра. Верен на принципите си, Пажо напусна Китай със скандал, след като наплю местен съдия и беше наказан за 18 месеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация