Раул иска трансфер във Висшата лига

09:06
Раул иска трансфер във Висшата лига
Агентът на капитана на Реал Мадрид Раул призна, че голмайсторът на "Белия балет" има амбиции да премине в клуб от английската Висша лига.

Джинес Карвахал, който отговаря за договорните права на Раул, не изключи възможността легендата на "Сантяго Бернабеу" да заиграе в Англия.

"Раул има договор с Реал до 2011 година и засега мисли да спази ангажиментите си с клуба. Не е изключено обаче той да напусне "Бернабеу" преди тази дата, например през идното лято", заяви агентът на играча пред "Ас".

"Винаги има интересни варианти за играчи като него и не е изключено той да напусне Мадрид. Не е тайна, че Раул харесва Премиърлийг", каза още агентът.

Както е известно голмайстор номер 1 на "Кралския клуб" за всички времена попада много рядко в състава на Мануел Пелегрини, след като през миналото лято на "Бернабеу" бяха привлечени редица класни офанзивни футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
28.01.2010 16:03

от Манчестър Юнайтед съм
но искам Раул в Арсенал или Евъртън *beer*

Lucas_Podolski
28.01.2010 13:26

Още един "подготвен" се обади. не 35 - 33 не е навършил, разликата е космическа!!! Дрогба е почти на 32, Шиарър на 33 вкарваше по 30 гола на сезон!!! Има още много футбол в Раул, това той го показа и миналия сезон. Пак простотии ръсите момчета. Раул е мечта за повечето отбори -Пуул, Юнайтед, Арсенал, имат крещяща нужда от такъв играч. Дану има късмет и да завърши кариерата си там където му е мястото - на на терена, бележейки голове, а не резерва!

mitenceto1
28.01.2010 12:17

Абе вие зле ли сте бе на 35 години във вишата лига тои играе тоя сезон и приключва

lqlqw
28.01.2010 12:16

пффф дано това не се случи, защото помислете, че никой голям клуб няма да иска да го вземе заради възрастта му... заради такива жалки футболистчета като бензема ел капитан иска да си ходи *sad*

ferdi_95
28.01.2010 11:23

само няколко думи за Перес! Той не разбира от ФУТБОЛ. Няма място за рекламен човек във Футбола. Трябва ФИФА да въведе лимит на трансферните суми за всяко първенство според статута. Поне аз мисля така *thumb_up*

Cortezz
28.01.2010 10:37

Лоша работа,ако изгоните Раул това е равно самоубийство.Толкова години ви носи на ръцете си,някви недоразвити футболистчета дойдоха и едва ли не ще го гонят вече.Фен съм на Барселона,но много уважавам Раул като футболист и като личност ! Той е икона за Мадрид,но изглежда Перес не го разбира това !

onzzy
28.01.2010 09:38

Aми ако зависеше от президента отдавна да го е разкарал, ама не посмя с него да постъпи като с Йеро,Елгера и т.н. и затова ще го принудят да си тръгне сам ПЕРЕС-ИДИОТ