Арсенал изтърва Вила, две греди спасяват Стенли и компания (видео)

23:38
Арсенал изтърва Вила, две греди спасяват Стенли и компания (видео)
Астън Вила и Арсенал не успяха да се победят и завършиха при резултат 0:0 в среща от английската Висша лига.

Първото опасно положение в срещата се откри пред тима на Астън Вила. Гейбриел Агбонлахор бе изведен сам срещу Мануел Алмуния, леко в ляво от вратата, но диагоналния му удар бе спасен от стража на лондончани. "Артилеристите" отговориха с шут от воле на Денилсон, който бе избит от Брад Фридъл в ъглов удар. В края на полувремето централният бранител на лондончани Томас Вермаелен бе заменен принудително след като получи неприятна контузия и в игра се появи Сол Кембъл. В 45-а минута дойде и най-опасното положение за първата част. Франсеск Фабрегас направи самостоятелен пробив и отправи удар в десния ъгъл на Брад Фридъл, но за съжаление на гостите топката срещна гредата. В последствие Томаш Росицки и Аарън Рамзи не се разбраха кой да отиграе кълбото и опасността бе ликвидирана от защитата на Вила.

През втората част по-опасните положения бяха пред вратата на Вила, като гостите от Арсенал направиха и втора греда. Андрей Аршавин бе изведен сам срещу Брад Фридъл, но ударът му бе блокиран от стража. Топката попадна в Томас Росицки, който от точката на дузпата я прати в горната греда.


Астън Вила - Арсенал - 0:0

Астън Вила: Фридъл, Люк Йънг, Куеляр, Дън, Колинс, Петров, Милнър, Ашли Йънг, Даунинг, Агбонлахор, Хески

Арсенал: Алмуния, Саня, Галас, Вермаелен, Клиши, Рамзи, Денилсон, Фабрегас, Росицки Аршавин, Едуардо Да Силва

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alexis_mashin
28.01.2010 10:46

Лично аз съм доволен. Най-важното е тези 4 мача (АВ, МЮ,Челси, Ливърпул) Арсенал да не губят, а ако спечелят 2 от тях и сме шампиони *smile* . @pocata, не заправяй че Бенднер беше контузен няколко месеца. Едва ли очакваш от първия мач да играе на 100%. Ако имахме малко повече късмет щяхме и да бием, но какво пък явно пазят головете за МЮ *devil* .

sakata__
27.01.2010 23:56

Арсенал имат млад таланти ,но това не стига в Англия, време е Венгер да го разбере...Стилян Петров може да играе добре във всеки един голям отбор *stop*

pocata
27.01.2010 23:50

Втори мач са жив т...к.Тоя Денилсон през цялото време горкия хич го нямаше.И Бендтнер и той горкия ко си на точва тая топка къде се въртя сука .луда работа.Втори мач играят тъка все едно се събират за сефте на мач.Добре че е Аршавин и Фбрегас че малко от малко даму мяза.Дано другия мач е по добре. *party* *beer* *lol*