Пирин с категорична победа над Рилски спортист

17:38
Пирин с категорична победа над Рилски спортист
С категоричното 5:0 стартира серията си от контролни мачове по време на зимната подготовка футболистите на target=\"_blank\" href=\"http: / /pirin-blgd .winner .bg\">Пирин Благоевград < /a> . Отборът категорично надиграха target=\"_blank\" href=\"http: / /rilski-sportist .winner .bg\">Рилски Спортист < /a> , като успя да доминира на терена почти през цялото време .
/>
/> Старши треньора Стефан Грозданов изпробва два различни състава през двете полувремена , като първата част започнаха:
/>
/> Ганев , Ризов , Попев , Молдованов , Митревски , Наков , Кацимерски , Младенов , Цачев , Веснер и Димиров .
/>
/> Втората част стартира с : Макенджиев , Дюлгеров , Златковски , Михов , Георгиев , Паланков , Сандански , Тодоров , Коцев , Кондев и Воденичаров . В 67-а минута Кондев бе заменен , поради лека контузия , от Стоянов .
/>
/> Още в началните минути се видя , че срещата ще се играе основно пред вратата на гостите , като в 4 мин . Наков изпробва една топка от 20 метра , но ударът му се размина с вратата .
/>
/> В 8-а и 16-а минута , две флангови атаки завършваха с центриране и удари с глава на Младенов , но добри намеси на вратаря на гостите предотвратиха гола .
/>
/> Между 20-а и 25 минута пиринци изпуснаха леко инициативата , като допуснаха няколко поредни корнера пред вратата на Ганев , но защитниците и стражът се справиха успешно с опасностите .
/>
/> В 28-а минута зелените поведоха в резултата , след като Майк Весенр се разходи из защитата на Рилски Спортист , прехвърли с елегантен пас защитата и за Димиров не остана нищо друго освен да отбележи сам срещу вратаря .
/>
/> До края на полувремето пиринци нападаха стихийно , но до по опасни положения за гол не се стигна .
/>
/> Изцяло замененият отбор на Пирин през втората част също не даде на съперника особено голяма свобода на действие и домакините се настаниха трайно в полето на самоковлии .
/>
/> В 62-а минута Паланков намери с прецизен удар долния десен ъгъл на врата , като ударът му от 20 метра не остави никакви шансове за вратаря на гостите и резултата се покачи на 2:0 .
/>
/> Седем минути по-късно пък двамата македонци в Пирин- Коцев и Златковски сътвориха добра атака , която завърши с точен удар на втория за 3:0 .
/>
/> В 76-а минута бе отсъдена дузпа за орлетата , като Янко Сандански направи самостоятелен пробив и бе повален в наказателното поле . Зоран Златковски застана зад точката и отбеляза .
/>
/> В 84-а минута бе отбелязано и петото последно попадение , като Драги Коцев направи хубав пробив и с неудобния лев крак отбеляза под плонжа на вратаря от 20 метра .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация