Венгер: Няма да привличаме нападател

15:25
Венгер: Няма да привличаме нападател
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изглежда се е отказал от намерението си да привлече нападател в състава си, след като Робин Ван Перси и Никлас Бендтнер се контузиха. Сега френският специалист е доволен, че Бендтнер се възстановява бързо и отрече слуховете интерес към няколко нападатели.

"Не търсим отчаяно да привлечем нападател", заяви Венгер пред клубния сайт на "артилеристите".

Междувременно мениджърът коментира, че победата над Ливърпул в средата на декември е била повратната точка за Арсенал в този сезон.

"Този победа даде нов облик на сезона ни. Преди нея ние нямахме спечелен голям мач, като не успяхме срещу Манчестър Юнайтед, Челси и Манчестър Сити", каза още Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensii
28.01.2010 11:24

Също и тека требва да се купи един качествен нападател притова да може да игра е на върха на атаката... *wink*

Fabregas_boy
27.01.2010 17:17

Е трябва да се купи един качествен десен бранител-Саня ако се контузи просто не виждам Гилберт/Жилберт(не знам как точно се произнася) да го замести *wink* Довечера бием 3-1 *beer*

AaaareS
27.01.2010 15:37

да мисля, че найстина не ни трябва въпреки, че не харесвам играта на Бентнер, мисля че ще се справи. Се пак видяхме Аршавин колко мача игра като централен нападател и не успя да направи нищо впечатляващо .. да не говорим за Едуардо ... Успех довечера *beer*