Чех: Харт е причината за успеха на Бирмингам

13:21
Чех: Харт е причината за успеха на Бирмингам
Петър Чех похвали своя колега Джо Харт преди днешния мач между Челси и Бирмингам. Стражът на "сините" е на мнение, че доброто представяне на "бръм" пред тази кампания се дължи най-вече на страхотните изяви на Харт, който играе на "Сейнт Андрюс" като преотстъпен от Манчестър Сити.

"Джо се представяше много добре още по времето, когато пазеше на Сити. Когато Шей Гивън бе закупен, естествено, ситуацията при "гражданите" се промени. Мисля, че Джо направи добро решение като отиде в Бирмингам, защото там той показва класата си. Харт има огромна заслуга за доброто представяне на "бръм" през този сезон. Той направи много важни спасявания досега и постигна много добър синхрон със защитниците пред себе си. Ще ни бъде много трудно довечера", коментира чешкият страж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mallorca
27.01.2010 16:12

Харт эаминава эа ЮАР и ще льде титуляр на Англичаните *party*

arsenal4yy
27.01.2010 14:31

Джо Харт е млад и според мен ще стане добър вратар *smile* Шей Гивън и Петър Чех са много опитни,класни и добри вратари,които са помагали много за своите сегашни и предишни отбори една част от победите,купите на един отбор се дължат на вратаря *wink*