Национал разиграва Локо Пловдив за 287 евро

11:18
Национал разиграва Локо Пловдив за 287 евро
Бенинският национал Фелисиен Сингбо започна да разиграва Локомотив Пловдив, като намира най-различни начини да продължи самоотлъчката си, съобщава "Меридиан мач".

След като тимът му отпадна от Купата на Африка, Сингбо трябваше да се присъедини към подготовката на "черно-белите". Футболистът обаче реши да отдели няколко дни на семейството си в родния си град Котону. Вчера африканецът звънял на човек от спортно-техническия щаб, като е споделил, че му трябват 287 евро, за да си плати самолетния билет за София. Шефовете бяха осигурили билет за двупосочен полет, но защитникът изпуснал датата на презаверяването му. Ръководството е бясно на футболиста, тъй като той изпусна първата част от подготовката, а след пристигането му веднага на следващия ден "смърфовете" заминават за Анталия.

Защитникът на Локо Пд Петър Кюмюрджиев пък се разбра с ръководството за нов контракт. Бранителят води подготовка с "черно-белите", независимо че все още не е парафирал. На 31 декември 2009 година изтече договорът на футболиста, но новото ръководство е предложило по-добри условия на играча, които той е приел. Все още не е уточнен периодът на контракта, но това ще стане, след като пловдивчани се приберат под тепетата от първия подготвителен лагер в Сандански.

"Говорих с г-н Шенсой и г-н Ераносян, като и двамата споделиха, че искат да остана в Локомотив Пд. И двете страни сме доволни, остава само официално да подпиша новия си договор, като това ще стане в края на седмицата", разкри пред "Меридиан Мач" Петър Кюмюрджиев. Все още не е ясно бъдещето на дошлите на проби мароканец Амин и португалец Фернандо Мануел Естебайо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация