ЦСКА привлича защитник, пял в прослава на вечния враг

08:43
ЦСКА привлича защитник, пял в прослава на вечния враг

Плановете на Йон Андоне по селекцията в ЦСКА не спират. Той се е прицелил и в бившия си възпитаник в Динамо Букурещ Кристиан Пулхач, пише "24 часа". 25-годишният трябва да се окаже дълго чаканото решение за проблемната лява зона на защитата.

Още в първите си дни начело на ЦСКА Андоне обяви, че ще търси нов футболист на този пост и се е спрял на талантливия Пулхач. Кристи, както го наричат феновете, е юноша на Динамо и е играл само за този отбор.

Обича да се включва в атака и умее да центрира точно. Преди четири години той игра за Динамо срещу Левски в груповата фаза на купата на УЕФА, а няколко месеца по-късно се заговори, че може да премине в италианския гранд Интер.

В края на 2008 година Пулхач и още трима негови съотборници предизвикват грандиозен скандал в Румъния. Те са снимани как по време на купон пеят песни в прослава на вечния враг на Динамо- Стяуа.

Ръководството на клуба от Букурещ ги глобява с по 5000 евро и ги поставя в трансферната листа. В крайна сметка Пулхач остава в отбора и продължава да е несменяем титуляр, но се чака подходяща оферта, за да бъде продаден.

Таблоидът Cancan твърди, че от ЦСКА вече са предложили за бранителя 500 000 евро, които да бъдат изплатени на две вноски - 300 000 сега и още 200 000 през лятото. От Динамо обаче са обидени на Андоне, че отказа да застане отново начело на отбора, и ще искат 700 000 от европейската валута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация