Кривия: Каква пловдивска мафия?! Пълни глупости!

21:23
Кривия: Каква пловдивска мафия?! Пълни глупости!
Новото попълнение на Левски Александър Александров - Алекс категорично отрече слуховете, че в лагера на шампионите има каквото и да е било деление между играчите. Плеймейкърът заяви, че информациите за "групата на майните" при "сините" е пълна глупост, която има за цел да настрои част от публиката срещу пловдивчаните в отбора.

"Пловдивска мафия?! Стига глупости. България е демократична държава и всеки може да си говори каквото иска, но в тези информации няма никаква истина. Просто някои хора се опитват да настроят публиката срещу нас", разкри Александров в ефира на "Ринг ТВ".

"Идвам в Левски, за да поема диригентската палка. Имаме шансове да станем шампиони. Можем да спечелим 15-е мача през пролетта. Преди време спечелихме 14 мача и направихме едно равенство за един полусезон, така че вярвам, че това е постижимо", допълни Александров.

Другото ново попълнение в Левски Мирослав Антонов разкри, че се чувства добре в отбора, въпреки че все още не е напълно свикнал с изискванията на мениджъра Георги Иванов.

"Вярно е, че Гонзо днес ми вика на тренировката. Той обаче го прави за мое добро и за доброто на Левски. Надявам се за в бъдеще да работя още по-добре и да се наложа в отбора", коментира Антонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация