Рио гори за три мача, пропуска гостуванията на Арсенал и Вила?

17:18
Рио гори за три мача, пропуска гостуванията на Арсенал и Вила?
Наказание от минимум три мача грози защитника на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд, съобщава "Таймс".

От ФА са обвинили бранителя в неспортсменско поведение по време на мача на Юнайтед срещу Хъл Сити в събота. От записа на двубоя става ясно, че Фърдинанд забива лакът в лицето на Крейг Фейгън по време на едно от разбъркванията преди изпълнение на статично положение. Тази ситуация е останала незабелязана от рефера, но въпреки това сега защитникът ще си понесе наказанието за постъпката си.

Пред Рио има две възможности. Едната е да си признае вината, като по този начин той моментално получава наказание от три мача, като от ръководството на Манчестър Юнайтед ще имат възможност да изберат дали санкцията ще влезе в сила от двубоя с Манчестър Сити в сряда или от съботния сблъсък с Арсенал.

Другата опция пред Фърдинанд е той да пледира невивен и да очаква решение от Дисциплинарната комисия, която ще заседава в четвъртък. Недостатъкът от подобно решение се крие във факта, че тази комисия може да му наложи още по-сурово наказание.

Каквото и да избере Рио, той със сигурност пропуска гостуването на Арсенал, а при определени стечения на обстоятелствата, бранителят няма да е на разположение на сър Алекс и за мача на 10 февруари срещу Астън Вила на "Вила Парк".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshotar
26.01.2010 23:08

аман от хора като kaloqndersar ...как може да има толкова тъпи хора в тоя сайт *thumb_down* *angry* *angry*

jasso
26.01.2010 21:05

Малъеее, ся рязбрях оти Тиери Анрито избега от Англията - ми то , ако се бе случило у ингланда оня пас с рука ,дека го стори с Ейрето ,ми, той завалийката ,щеше да гледа другите футбалери до живот от пейчицата.Хитряга , ей!
Ся , сериозно - що се отнася до санкцията - ми ,като, така на видиорешения са тръгнали, да земат да разгледат и анулират всички грешни решения на съдийчетата, дето решават по некой мач - уж без да искат , а , съгласни ли сте ?? Предполагам всеки си е патил в залозите от "компетентните съдии". *party* *beer*

arsenal4yy
26.01.2010 19:17

Супер дано Рио не играе срещу Арсенал *lol*

ASR
26.01.2010 19:10

До кога ще ги подпират, писна ми вече. Поне 20 точки им подариха съдийте тази година.

svetlio_vn
26.01.2010 18:05

Разочарован съм от постъпката на Фердинанд . Толкова време се възстановяваше от контузията , а сега да извърши подобна глупост и да пропусне поредните важни мачове за Юнайтед *thumb_down*

paunQ
26.01.2010 17:58

Отново само 4 човека от всички на стадиона не видяха нарушението на Рио в наказателното поле..

Fabregas_boy
26.01.2010 17:46

Eми вие ако сте гледали мача,ще разберете че и 3 мача са му малко.Напълно без причина го фрасна *wink*