Снайдер наказан за два мача заради аплодисменти (видео)

16:43
Снайдер наказан за два мача заради аплодисменти (видео)
Полузащитникът на Интер Уесли Снайдер получи наказание от две срещи за изгонването си в дерби срещата срещу Милан.

Холандският халф на шампионите видя червения картон в ръцете на Джанлука Роки в 26-а минута, когато си позволи по изключително ироничен начин да аплодира решение на рефера. Изгонването дойде при резултат 1:0 в полза на Интер, а в последствие "нерадзурите" вкараха втори гол дело на Горан Пандев и спечелиха дербито.

Снайдер е лишен от състезателни права за два срещи, а Интер са глобени със сумата от 7 хиляди евро за хвърлени по терена предмети. Лусио, който също бе изгонен в края на срещата, ще почива една среща, а Марко Матераци, който си позволи да носи маска на президента на Милан Силвио Берлускони след срещата е предупреден.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

klolna
26.01.2010 18:57

Не е странното на футболистите а на садийте как 6те даде червен картон за 1 пляскане ТУПИ СА САДИИТЕ ТАМ

patoka
26.01.2010 17:59

Аз гледам италиански футбол и да ви кажа не е скучно.Къде го видяхте , че е скучно като се вкарват по 3-4 гола на мач?Аз бих казал , че в Англия има най-малко пари и до 2 години английския футбол ще западне ФАКТ *wink*

idol_bg
26.01.2010 17:17

Футболът си е футбол навсякъде.Просто в Италия няма голяма конкуренция и парите не са много.Това го прави да изглежда скучновато,но като не е атрактивно не значи че е слабо.

Sv_Bonev
26.01.2010 16:48

Никога не ми е харесвало италианското първенство.. Странен футбол играят там.. *smile*