Двама беройци в националния

16:11
Двама беройци в националния
Двама футболисти на Берое получиха повиквателни за младежкия национален отбор на България до 21 години от новия селекционер на тима Михаил Мадански, съобщава сайтът на старозагорци. Десният краен бранител Николай Янков и атакуващият халф Антонио Хаджииванов трябва да се явят на лагер-сбора на "малките лъвчета" на 3 февруари на националния стадион "Васил Левски", след което ще отпътуват с целия щаб и съотборниците си за курорта "Албена", където формацията ни до 21 години ще се включи в традиционния приятелски турнир "Албена Къп".

Любопитен факт е, че в надпреварата край морето ще участва и отборът на Берое и съществува реална възможност Янков и Хаджииванов да се изправят срещу състава, воден от Илиан Илиев.

Хаджииванов дойде под Аязмото през миналото лято, след като бе привлечен от частната школа на Ивайло Андонов Пирин 2001. 20-годишният техничар бе използван в 7 от двубоите на Берое през есенния полусезон в "А" група, а освен това записа и доста игрови минути в дублиращия тим, където отбеляза и няколко гола.

Именно в дубъла на старозагорци се подвизаваше доскоро и младият Николай Янков. Той беше несменяем титуляр в селекцията на Петър Колев и логично, с оглед на добрите му изяви, привлече вниманието и на треньорския щаб на мъжкия отбор. Очаква се през пролетта 19-годишният Янков да бъде основна конкуренция на Здравко Илиев за поста на десния краен защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация