Моуриньо: Аз познавам Челси, но те мен не!

13:48
Моуриньо: Аз познавам Челси, но те мен не!
Днес треньорът на италианския шампион Жозе Моуриньо навършва 47 години. Португалецът говори пред "Таймс" за състава на "нерадзурите" и за предстоящия осминафинал от Шампионската лига, в който той ще се изправи срещу бившия си клуб Челси.

"Мисля, че този отбор на Интер е по-добър от миналата година. Ако всичките ни играчи са на линия имам много повече възможност за избор. Но се видя, че и без Ето\'о, Станкович и Киву можем да се справяме отлично", каза Моуриньо по повод победата с 2:0 над Милан.

"Това е моят отбор. Този отбор е моят образ. Година след година променям тима според моите нужди и моята философия за играта. Искам да виждам атакуващи играчи, които умеят да задържат топката и да играя футбол, а не само да вкарват голове", коментира Специалния.

"Относно двубоя с Челси, ние знаем, че са супер противник, но и те знаят, че с нас няма да им е лесно. Аз ги познавам отлично, но те не ме познават. Винаги съм казвал, че първенството се печели от най-добрия отбор, но в шампионска лига е малко по-различно. Тай има и някои фактори, в които роля играе и късметът: моментна форма, специален ден за някой играч или дори само едно лошо отиграване. Надявам се, че този път ние ще успеем", коментира още Жозе Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

never_ever
26.01.2010 22:04

еиии mallorca мен ти добре ли си може интер да биат челси ама чак да ги отупат....?!?!? *thumb_down* тооо дали коефициентите са в полза за интер ама аййй нека мое и челси да отпаднат ама нема да е безславно така че не избарзвай с заклученията 6е си говорим след жребиа *wink*

chelsea28
26.01.2010 17:54

Няма да я бъде тая Интер пак ще колинича пред английски отбор *devil*

Mallorca
26.01.2010 15:18

айде ЧРД специален и се надявам Интер да отупа Челси *party*