Какичка взе ума на Мартин Тошев

10:56
Какичка взе ума на Мартин Тошев
В последно време нали е модно мъжете да се влюбват в по-големи жени, а от тази мода не изостава нападателят на Черноморец Бургас Мартин Тошев. Бившият футболист на ЦСКА, който подсили "акулите" през лятото, си е изгубил ума по 4 години по-голяма от него какичка, съобщава cup.bg.

Ани е дългокоса брюнетка от Велинград, но учи туризъм в частен колеж в Пловдив вече втора година. Запознали се през август във Facebook.

"Смеех се на всеки, който ми разказваше как си е хванал гадже в интернет. Въобще не вярвах, че подобно нещо може да се случи и на мен. Но в живота обикновено е така - това, което най не очакваш, то ти се случва. Отначало Мартин ми пишеше всеки ден. Аз много не му се връзвах, защото е и по-малък от мен. Относно това наистина бях предубедена в началото. Но вече разбрах, че годините нямат никакво значение, щом двама души се обичат", разказа първите мигове на свалката Ани.

Тошев бил бая настоятелен. В продължение на месец ежедневно набирал телефонния номер на брюнетката.

"Ако не беше толкова постоянен, сега нямаше да сме заедно. Накрая го поканих на моя рожден ден, който празнувах в Пловдив. Той не дойде на деня. Но пристигна седмица по-късно. И колкото и банално да звучи - беше си любов от пръв поглед!", не крие чувствата си Ани.

А и по всичко личи, че стрелите на Амур са пронизали надълбоко и двамата.

Като всички влюбени, Мартин и Ани не минават без кавги. Карат се на за прегоряла вечеря, не за разхвърляни анцузи след тренировка, а за... футбол.

"И преда да го срещна, харесвах футбол. Имам що-годе някакво понятие от футболните правила. Гледаме си мачове заедно. И Мартин много ми се дразни, когато по някой път споря с него за някои положения."

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mechko
28.01.2010 16:37

Ебати чувала.Без грим е отвратителна най-вероятно *wink*

Fabregas_boy
26.01.2010 17:49

nasran_chorbar,тука вече сам се закопа пич *lol* Не знам на колко си ама май вече трябва да си го сторил първия *wink*

nasran_chorbar
26.01.2010 11:52

може да ми вземе на мен девственоста тая "какичка".