Сингбо мотае Локо, крие се в Африка

08:29
Сингбо мотае Локо, крие се в Африка
Защитникът Фелициен Сингбо трябваше да пристигне още в неделя, но още го няма. Националът на Бенин приключи участието си на турнира за Купата на африканските нации. "Чакаме го най-сетне да се прибере, съобщава "7 дни спорт". Наджи Шенсой иска да го види и да разбере дали ще може да разчита на него", обясниха от Локомотив.
От клуба вчера признаха, че водят разговори с Крум Бибишков. Преговорите вече са на ниво финансови параметри, твърдят запознати.
Междувременно на проби в Локомотив Пловдив пристигна тапа от Франция. Роденият на 3 януари 1984 година Амин Каран направи първа тренировка с тима на Наджи Шенсой в село Ново Делчево край Сандански. Каран е продукт на школата на Мец. "Хич не е висок", обясниха от Локото. Каран е вторият мароканец с френски паспорт, който напира за договор с пловдивчани. Контракт с Локо вече парафира Бенгелон Йонис. Той е с деди от Мароко, но е роден в Париж. С подписа на Йонис черно-белите вече имат седем сигурни нови попълнения. С отбора на Коко Динев вече парафираха унгарецът Габор Ерош, франсето Гарра Дембеле и българите Здравко Лазаров, Боби Хазуров, Иван Църваришки и Костадин Гаджалов.
В Локо продължават да търсят кондиционен спец, който да влезе в екипа на Наджи Шенсой.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация