Щабът на Берое: ЦСКА не са ни искали Иво Иванов

13:55
Щабът на Берое: ЦСКА не са ни искали Иво Иванов
Медиите в България продължават спекулациите за евентуален трансфер на Иво Иванов в клубовете от столицата, гласи изявление в сайта на Берое. След като преди няколко дни стана ясно, че Георги Иванов - Гонзо води нерегламентирани разговори с играча без конкретна оферта от страна на Левски София и ръководството на Берое разпространи отворено писмо, че преговори с този отбор до момента не са водени днес от пресслужбата на Берое опровергаха и информациите за официален интерес от страна на ЦСКА. Публикуваме прессъобщението без промени:

Ръководството на Берое определя появилите се, неподписани от никой автор, информации в някои медии, че от ЦСКА проявяват интерес към защитника на старозагорския клуб Иво Иванов като чиста проба спекулации. В офиса на клуба не е постъпвала оферта от "армейците" за националния защитник, а освен това не са били водени дори разговори с никого от ЦСКА за евентуален трансфер на футболиста на "Българска армия".

От управата на "зелено-белите" споделиха, че с оглед на качествата на играча, който с добрите си изяви с екипа на родния му тим спечели доверието и националния селекционер Станимир Стоилов, намират за нормален целия медин шум около Иво Иванов. Все пак от тима под Аязмото апелират Иванов да бъде оставен на спокойствие да провежда подготовка със съотборниците си и името му да не бъде спрягано всеки ден за трансфер в някои от столичните тимове, тъй като на този етап той си остава футболист на Берое – такова е желанието на самия играч, на треньорското ръководство и на управата на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация