Гари Невил: Сити не заслужава да ни води

16:11
Гари Невил: Сити не заслужава да ни води
Капитанът на Манчестър Юнайтед Гари Невил се заяде с градския съперник Манчестър Сити преди полуфинала реванш от Карлинг къп между двата тима в сряда. Както е известно, "гражданите" взеха първия мач с 2:1, но Невил е на мнение, че това е бил един от най-несправедливите възможни резултати.

"Мачът трябваше да завърши поне наравно, тъй като ние ги надиграхме почти по всички показатели. На повторенията ясно се видя, че дузпата за тях е измислена, а тя им даде кураж през второто полувреме", споделя десният бек пред "Сън".

"В сряда ни предстои невероятен спектакъл, в който знам, че феновете ни няма да ни оставят и с тяхна помощ ще преодолеем Сити", допълни Невил, който не коментира скандала си с Карлос Тевес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fuLL_Tim3
25.01.2010 22:49

то май и ти не заслужаваш да си в юнайтед *lol*

fashiong
25.01.2010 22:07

На тоя Невил му е време да си затвори устата.

ironmachine
25.01.2010 18:51

Гари а ти не заслужаваш да си отваряш устата ! *lol* FORZA TEVEZ ! *party*

danman
25.01.2010 17:00

"Само Дидие Дрогба е по-добър реализатор от Карлос. Бербатов? Хм, дори не мисля, че влиза в сметките на Фъргюсън за важните мачове. Не забравяйте, че Бербатов струва на Манчестър Юнайтед близо 6 милиона евро повече, отколкото трябваше да дадат за Тевес, ако го бяха оставили миналото лято", завърши бившият английски национал.

danman
25.01.2010 16:59

"Тевес обиди Гари Невил, жестикулира към сър Алекс, шефовете на Юнайтед и парадира с голямата си обич към Манчестър Сити. Въпреки това съм сигурен, че има хиляди, ако не и стотици хиляди фенове на Юнайтед, които биха искали да видят Тевес да носи червено, а не синьо", коментира Инс.

"Когато става въпрос за избор между Тевес и Димитър Бербатов, мисля, че дори няма спор. Карлос е южноамериканският Уейн Руни. Играч, който дава всичко от себе си за отбора, тича непрекъснато и най-важното - вкарва ценни голове. Ако го сравните с Бербатов, ще разберете защо много фенове на Юнайтед смятат, че тимът е направил лоша сделка, оставяйки Тевес да напусне", коментира Инс.

danman
25.01.2010 16:58

Вижте какво пише в днешната преса: Бившият английски национал Пол Инс сравни играта на двама от нападателите на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед преди решителния полуфинален сблъсък за Карлинг Къп. Инс направи сравнение между аржентинеца Карлос Тевес и Димитър Бербатов. Първата среща бе спечелена от "гражданите" с 2:1.

В традиционната си рубрика за News of the World той сравнява бившият играч на "червените дяволи" и настоящ на Сити Карлос Тевес, които вкара и двете попадения в първата среща, и капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов.

rockamring
25.01.2010 16:45

Превъзхождали сте ги по почти всички показатели...ама не и по голове *lol* а си мисля,че това е най-важното

martototo
25.01.2010 16:24

Смеееей се смееееееееееееей се *lol* Туш каде бе палячо... я бягай.Яхте го на Тевез и тва е балъци.СЪР ДЯДО АЛЕКС ДА МУ МИСЛИ.ДА СИ ПАЗИ БЕРБО И ДА ГЛЕДА КАК ТЕВЕЗ МАЧКА НАРЕД !!!!!