Младежите победиха Гърция на \"Герена\"

18:00
Младежите победиха Гърция на \"Герена\"
Младежкият национален отбор по футбол победи с 2:1 Гърция в контролна среща, която се игра пред погледа на не повече от 100 души на стадион "Георги Аспарухов" в София.

Първото опасно положение в мача бе в полза на българите в 20-а минута, когато Лъчезар Балтанов изпълни прекрасно пряк свободен удар от повече от 20 метра, но топката се удари в напречната греда на стража на гостите Адруцос. В 28-а минута България получи правото да изпълни дузпа. Съдията Николай Йорданов посочи бялата точка за нарушение срещу Венцислав Иванов, който бе спънат в наказателното поле на гостите. Капитанът на "лъвчетата" Николай Михайлов застана зад топката, би в центъра на вратата и след като стража на Гърция вече си бе избрал ъгъл, България поведе с 1:0.

Последва още едно опасно положение пред гръцката врата, но шута на Петаков в 38-а минута бе спасен от вратаря на гърците.

През втората част играта се разкъса, след като и двамата наставници направиха доста промени в своите отбори. В 80-а минута, българите поведоха с 2:0, след като Наско Апостолов бе изведен сам срещу вратаря на гостите и не сгреши. Гърците успяха да върнат едно попадение чрез резервата Атанасиадис, който в 86-а минута оформи крайното 2:1 за България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iashy
11.10.2008 19:13

Браво на момчетата!Все така да играете само за победата