Юнайтед с уникална оферта към Уейн Рууни

13:03
Юнайтед с уникална оферта към Уейн Рууни
Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се опита да направи Уейн Рууни най-скъпоплатения играч в отбора, като в близките две седмици на нападателя ще му бъде предложен нов контракт, съобщава "Дейли Мирър".

Шефовете на "червените дяволи" ще увеличат заплатата на Рууни до 150 хиляди паунда седмично, за да предотвратят негово евентуално напускане в посока Испания.

Както е известно, нападателят вкара четири гола в събота срещу Хъл Сити и по този начин доказа колко е ценен за своя състав.

Въпреки сериозната финансова криза, която е налегнала отбора, ръководството на Юнайтед е стигнало до извода, че е по-добре да харчи огромни суми по заплатата на играча, отколкото да го загуби през идното лято.

Както е известно, Барселона и Реал Мадрид искат да привлекат национала на Англия, като наскоро се появи информация, че шефовете на "блаугранас" са готови да плащат на Уейн Рууни 200 хиляди паунда на седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
26.01.2010 17:26

Определено Руни е Време да сменя отбора. Че след Като се махнат Скоулс,Гигс,Невил,Вандерсар Пенсионерите който измъкват доста Манчестър ако го няма Руни просто тоя отбор ще изпадне. Нямат играчи след като изпуснаха Тевезчо и продадаха Рони . Парк и Нани не ги виждам в клуба дълго време...... но те тряя почнат да играят с младежите. Поне Фабио и Рафаел са едни брилянтни защитници който се нуждаят от развитие напомнят ми на Филл и Гари Невил.Видич щял да заминава и ей го Рио чукна 33 след годинка. Аз не виждам бъдеще за повечето играчи и с тия дългове оле мале . Обаче Сър Алек за туйй е номер 1! Щото и от най-големите пишлемета може да направи отбор.
Руни е може би най-стойностния играч на Ман.

drusalin
26.01.2010 17:18

KostadinPetrov май нещо въобще не схващаш нещата? Провалени играчи има да , но определено след тях не са Майкал Овен който дойде с контузия и ся го виждаме колко си струва като цяло още от както дойде в Реал Не показа за кво се плаща за него ! Нормално ЧУПКАТА беше един от най-добрите НО беше. Бекам за това ся кариерата му върви супер добре. Зидан си стана Идол, Луиж Фиго зет от вечния враг ИКОНА. Жулио Баптища - от Реал Мадрид в Арсенал под наем видяхме си го колко струва ... ДА в Севиля беше супер добър за това и беше взет. Ми Робинчето ?! Ся щял да ходи в Бразилия докъде го докара .... И звездите сами се провалят .... заради парите и в Другите клубове ги виждаме колко си струват. След като им спадне формата нямат място в най - богатия и добър клуб, нормално е да не се държат хора който не играят красиво все пак белия балет за това ги наричат *lol*. Анелка прочетах някъде че като млад не се разбирал много с ръководството. Зеедорф също е минал през реал, но ква кариера имаше ?!Това е може би един изпуснат играч. Другите НЕСТРУВАТ , МОЖЕ ДА СА СТРУВАЛИ НО НЕСТРУВАТ ДА НОСЯТ ЕКИПА НА РЕАЛ. Парите трябва да се заслужат все пак !

Lollipopp
26.01.2010 12:48

но нали знаете че ще се намери кой да даде повече *wink*

KostadinPetrov
25.01.2010 21:51

Рууни и без тоя договор няма да отиде никъде,пасва си идеално в Ман Ю,пък и е верен на отбора.А и примери много за провалени играчи в Реал М,така че едва ли ще напусне Манчестър.

arsenal4yy
25.01.2010 15:21

Това не са 150 000 хиляда лева?! Паунда е 2 лева и нещо си в левове взима бая тва някой немогат да изкарат по 4000 лева на година маняка взима на седмица 150 000 паунда *joking*