Хлеб кани Фабрегас в Барса

17:49
Хлеб кани Фабрегас в Барса
Бившият полузащитник на Арсенал Александър Хлеб опитва да убеди Сеск Фабрегас да се присъедини към испанския Барселона. Както е известно 21-годишният футболист на "артилеристите" е възпитаник на школата на "каталунците" и преди няколко дни обяви намерението си някой ден да се завърне в родния си клуб. Според Хлеб обаче колкото по-бързо се случи това - толкова по-добре ще бъде за Фабрегас.

"Ние сме много близки извън терена. Сеск ми е като брат. Надявам се да дойде при мен в Барселона възможно по-скоро", сподели Александър Хлеб.

"Няма да престана да настоявам да дойде в Барса, а той ще продължава да твърди, че е щастлив в тима воден от Арсен Венгер. В крайна сметка обаче знам, че ще ме послуша и това ще бъде страхотно", заяви още Хлеб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
11.10.2008 19:55

Не стига ,че го направиха футболист ,че ни предаде та накрая иска и да привлича футболисти.Нещо да не е мениджър станал?Аман от боклуци!

arsen
11.10.2008 18:07

Но Сеск не е такъв.Той си е мъжкар и има дълъг договор с Арсенал.Хлеб и Фламини избраха парите пред отбора, който бе тръгнал във възходяща линия.Но нищо .Не ни трябват жалки предатели.Особено след като сезонът им е много зле досега.