Левски търси 1 000 000 за Рабех

10:36
Левски търси 1 000 000 за Рабех
Ръководството на Левски иска да изкара 1 000 000 лева от продажбата на скандалния Юсеф Рабех, съобщава "Меридиан мач". Както е известно, мароканецът беше изхвърлен от клуба след поредния си пиянски скандал. В момента защитникът е в  Мароко, а "сините" шефове за впрегнали всички елитни родни мениджъри да му търсят нов отбора. Личният агент на Рабех Петьо Заберски, както и Мирчо Димитров, Лъчо Танев и Емил Данчев търсят "под дърво и камък" къде бранителят да продължи кариерата си.

Рабех обаче има фиксирана цена, която е 500 000 евро, или около 1 000 000 лева. Сумата е намалена няколко пъти в сравнение с това, което собственикът на Левски Тодор Батков искаше за мароканеца преди година.

"Сините" шефове предпочитат защитникът да бъде пуснат под наем до края на сезона, като се надяват Рабех да играе добре в новия си клуб и по този начин цената му да скочи за летния трансферен прозорец. Най-вероятно мароканецът ще бъде спазарен с клуб от Близкия изток, като ще бъде пуснат под наем с фиксирана цена за купуване през лятото.

Интересно е да се отбележи, че Батков е намалил през годините с близо 10 пъти исканите пари за Рабех, след като в един момент адвокатът беше разпоредил мениджърите да искат 5 000 000 евро за мароканеца от евентуалните му купувачи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gocktherock
25.01.2010 11:10

5мил евро за тоя. Че кой би ги дал дори преди време. С тия пари хората купуват сносни играчи от Висшата лига, нашия искал да ги вземе за тая пияница *lol*