ЦСКА отказва да даде 100 000 евро за Вальо Илиев

09:13

ЦСКА отказва да даде 100 000 евро за Вальо Илиев
Валентин Илиев е на около 100 000 евро от ЦСКА, твърди "Труд". Вчера защитникът на Терек Грозни изгледа в студа контролите на "армейците" в комплекса "Царско село". Бившият капитан е в почивка от клуба си Терек и си дойде в София за няколко дни. Пред погледа на Илиев "червените" вкараха общо 11 гола на втородивизионните Академик (7:2) и Рилски спортист (4:0). Така за три дни отборът на треньора Йоан Андоне наниза 26 попадения в 4 контроли.

Редом край игрището студуваше и Димитър Борисов, единият от собствениците на ЦСКА. Опакован като за атака на хималайски връх, шефът се радваше на головете и играта на новите попълнения в отбора. И коментира ситуацията с любимеца на феновете Вальо Илиев.

"Засега Терек не го пуска без пари - каза Борисов. - Договорът на Илиев изтича през април и той става свободен агент. Не виждаме смисъл да плащаме за него сега."

По неофициална информация чеченците са намалили цената на защитника три пъти - от исканите преди 2 месеца 300 000 евро, до актуалната сега цифра от 100 000.

Илиев неведнъж обявява, че желае да се върне в родния си клуб. Трансферът изглежда неизбежен, въпросителната е дали ще стане сега, или през април.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alcahuete_Chulo
25.01.2010 09:49

эа тьпи и иэмислени Румьнци дава пари пьк эа един докаэан и добьр БГ эащитник не иска да плати голям мангал е тоэи *lol*