Хичо отива при Живко Миланов във Васлуй

10:44
Хичо отива при Живко Миланов във Васлуй
Николай Димитров може да отиде при бившия си съотборник Живко Миланов във Васлуй, пише "Тема Спорт".

Освен крайния бранител, от ръководството на румънския тим са наблюдавали още двама футболисти на Левски, като единият от тях е именно Хичо.

Шефовете на Васлуй научили за крилото преди година, когато той бе спряган за трансфер в Стяуа. От този момент те започнали да се интересуват от развитието на футболиста, като гледали няколко негови мача на запис и останали доволни от представянето му. Според информация на "Тема Спорт", треньорът на румънците Мариус Лакатуш се допитал до Живко Миланов относно качествата на Николай Димитров.

Към момента конкретна оферта за Хичо в офиса на Левски няма. Очаква се обаче скаут на румънците да бъде пратен в Анталия по време на втория подготвителен лагер на сините, за да наблюдава на живо изявите на Хичо.

Известно е, че от 2 години насам името на Хичо постоянно е спрягано за трансфер в какви ли не отбори. Само Стяуа обаче предложи реална оферта на Левски, и то на два пъти. В първия случай самият футболист заяви, че иска да остане, въпреки че румънците даваха за него близо 2 милиона евро.

През лятото пък Тодор Батков отказа да го пусне срещу сумата от 1,2 милиона евро.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mumata
24.01.2010 14:04

Втория подготвителен период на лЕВСКИ Е ВЪВ АТИЯ НАПА НЕ ВЪВ ТУрСКАТА АНТАлИЯ лИчИ СИ чЕ КАКВОТО НАмЕрИТЕ ВЪВ ИНТЕрНЕТ И ТрЯбВА ДА Е ПрИ ВАС

emo_peleto
24.01.2010 11:09

ЦСКА взима румънци в България, Левски праща българи в Румъния... *lol*