Адебайор се прибира утре, на линия за Юнайтед

18:14
Адебайор се прибира утре, на линия за Юнайтед
Емануел Адебайор може да се завърне в игра за Манчестър Сити през седмицата в мача реванш срещу Манчестър Юнайтед от турнира Карлинг къп.

Нападателят получи почивка след терористичния атентат срещу отбора на Того преди началото на Купата на Африка и се очаква да се появи в лагера на "гражданите" утре.

"Адебайор би трябвало да се завърне в неделя и да започне тренировки. Вероятно в началото ще му бъде трудно, но ако всичко е наред той ще бъде в групата за мача с Манчестър Юнайтед. Имам няколко футболисти, които са доста уморени и смятам да им дам почивка срещу Скънторп за ФА Къп утре. Очаквам труден мач, защото игрището е малко и противникът ще бъде доста надъхан. Този турнир е важен за нас и ние искаме да продължим напред. Все пак не трябва да забравяме какво се случи с Манчестър Юнайтед и Ливърпул точно в този турнир", каза мениджърът на Сити Роберто Манчини.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

go6etyyyyy
23.01.2010 22:57

има ли значение коя е сниммката? *thumb_down* има само факти и те са, че Адебайор има травма в глезена не може да се разчита на жълтини както в повечето вестници *angry* за това има официални сайтове

cHoKoLaTe17
23.01.2010 22:05

Що к'во и има ? *joking* На мен лично много ми харесва . *lol*

hitrin
23.01.2010 20:44

ДРУГА СНИМКА НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА СЛОЖИТЕ А ТОЧНО ТАЯ РЕШИХТЕ ?