Андоне: Работим правилно, ще успеем да влезем в групите на Шампионската лига

17:42
Андоне: Работим правилно, ще успеем да влезем в групите на Шампионската лига
Новият старши треньор на ЦСКА Йоан Андоне сподели, че е много доволен от представянето на тима след днешните две контроли, които се играха на изкуствения терен в комплекс "Царско село", предаде репортер на Агенция "Фокус". В първата среща "червените" победиха Сливнишки Герой с 6:0, а след това се наложи над Миньор Бобов дол с 9:0. Андоне разкри, че вярва в силите на отбора и допълни, че ЦСКА ще успее да се класира в Шампионската лига.

"Играхме два мача с отбори от "В" група. Както е известно, наложи се да сменим програмата си заради лошото време. За мен днес бе важно да видя играчите си на местата, на които те се чувстват най-добре. Радвам се, че играчите играха по 90 минути, а отделно имаха и още 30 минути за тренировка, така че им се събраха 2 часа натоварвания. Днес видях много хубави неща, но не мога да си правя генерални изводи от тези мачове. Радвам се, че теренът не бе замръзнал, както бе в Албена. Радващото е, че няма контузени, като изключим леките травми на Тодоров и Бранеков. Трябва да отсеем най-добрите 26 футболисти, с които ще работим през сезон. Искам на всеки пост да имаме по двама равностойни футболисти. Радвам се, че работя в такъв голям отбор с традиции. Безспорно това е най-обичаният тим в България и трябва задължително да играем в Шампионската лига. Ще работим здраво, за да постигнем тази цел", каза Андоне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

siboko
22.01.2010 21:11

За всички жалки левскарчета,до го духате педалчета злобни.

AviMC
22.01.2010 18:00

Е то бива човек да е оптимист ама чак пък толкова?! Как може в случая Андоне да говори за групи на ШЛ при положение, че дори не станал шампион на страната?! Още повече, явно не е запознат с обстановката в БГ първенство?! Както и да е, надявам се всички отбори да играят феърплей и бъдещият шампион да си заслужи титлата както и да докаже в евро турнирите, че е напълно заслужен първенец! *beer* Само ЛЕВСКИ *thumb_up*

hitrin
22.01.2010 17:56

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ ВЛЕЗНЕМЕ В ГРУПИТЕ ЗАЩОТО ИМАМЕ НАЙ ДОБРИЯ ОТБОР.

magnezi
22.01.2010 17:55

айде почна се не говорете преди края на сезона *wink* *lol* ,че ставате за смях