Бала и Груев бележат при 6:6 в двустранната игра на \"акулите\"

16:33
Бала и Груев бележат при 6:6 в двустранната игра на \"акулите\"
Мениджърът Красимир Балъков и неговият помощник Илия Груев взеха участие в двустранната игра, която проведе отбора на Черноморец Бургас на стадиона в Поморие тази сутрин.

Мачът премина при изключително добро настроение и висока резултатност, като не излъчи победител - 6:6. И двамата треньори, които бяха сред най-активните на терена, записаха имената си сред голмайсторите. След победата над Равда в контролния мач игран снощи с 4:1, сутрешното занимание бе за тонус и възстановяване.

Радостното е, че в тима няма контузени състезатели. Единствено капитанът Пламен Крумов е с лека настинка и пропусна мача игран вчера. Той ще тренира само във фитнеса до понеделник, като лекарския щаб очаква дотогава, той да е напълно възстановен и да се включи наравно със съотборниците си в заниманията на отбора.

"Акулите" продължават да тренират според предварителния план на спортно-техническия щаб. Отборът навлезе в третата седмица от началото на своята подготовка. Играчите се чувстват добре, контузени няма.

До момента са привлечени двама нови футболисти, които напълно оправдават доверието в досегашните две контроли.

В края на следващата седмица Черноморец Бургас ще замине на лагер в Анталия, където предстои да изиграе четири срещи с авторитетни европейски отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация