Раниери: Не бих продал Де Роси на Реал дори за 80 милиона паунда

20:19
Раниери: Не бих продал Де Роси на Реал дори за 80 милиона паунда
Клаудио Раниери заяви, че ако зависеше от него, не би продал Даниеле Де Роси в друг клуб, дори ако офертата е от 80 милиона паунда. Наскоро се появиха информации, че Реал Мадрид ще се опита да привлече италианския национал през лятото. Раниери явно ще направи всичко по силите си, за да предотврати това да се случи.

"Не искам да влизам в диалог с Реал, но ако зависи от мен, Де Роси няма да бъде продаден дори за 80 милиона паунда", споделя Раниери на пресконференцията си преди мача с Юве.

"Въпреки формата им, Ювентус е голям отбор с много шампиони и те винаги са в състояние да направят добър мач. Искам да останем в зоната, даваща право за участие в Шампионската лига и се надявам на позитивен резултат в Торино. Вярвам, че можем да го постигнем", коментира Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GTonchev
23.01.2010 21:16

biznesmen е много прав Реал-ките са един от отборите с почти 1 млрд. ДЪЛГОВЕ ... Колкото до Де Роси той НЯМА да напусне Рома ... Както преди години направи Тоти когато БЕШЕ ЖЕЛАН от РЕАЛ БАРСА МИЛАН ЮВЕНТУС и още куп други големи отбори *wink* ... А колкото до Роналдо до някъде си е прав че отиде в Реал защото спечели всичко с МанЮ ... Но и до някъде си е алчно к*пеленце и ще го разбере много скоро , че не всичко е ПАРИ *smile* *stop*

biznesmen
23.01.2010 01:20

На Реал парите им идват от държавата и банките.Те нямат собствен бюджет и скоро време няма да правят такива трансфери .Всичко ще си дойде на мястото *thumb_up*

darkspeed
23.01.2010 01:10

Не е точно така. Той искаше да отиде в Реал, ако се беше замислил какво му дадоха Юнайтед в развитието му и бе поискал да остане, САФ нямаше да го даде. А Раниери никой дори няма да го пита за Роси.

carterMVP
22.01.2010 23:46

eми то и дядо съра така казваше , ама пред парите на Реал всеки кляка ...