Виейра дебютира срещу Манчестър Юнайтед

14:00
Виейра дебютира срещу Манчестър Юнайтед
Новото попълнение на Манчестър Сити Патрик Виейра ще дебютира за "гражданите" в мача на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед другата седмица, разкри наставникът на "небесносините" Роберто Манчини.

Както е известно, Виейра доскоро лекуваше травма в прасеца, която получи по време на последния си мач с екипа на Интер.

"Патрик може би ще е готов и за двубоя ни от ФА къп през уикенда, но ще го запазя за Юнайтед", сподели Манчини. Сити победи в първия полуфинал за Карлинг къп с 2:1 на свой терен и сега феновете на тима ще стискат палци отборът да отстрани своите омразни съседи.

За Виейра не е чуждо съперничеството с Манчестър Юнайтед. Като капитан на Арсенал той често влизаше във вербални и физически саморазправи с играчи на "червените дяволи". Веднага, след като подписа със Сити, французинът отсече:

"И преди съм бил Юнайтед, и сега пак ще ги бия!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bgherz
23.01.2010 19:56

много правилно.старите артилеристи помнят и адамс,кион,уинтърбърн,които направо излизаха на война срещу тях

DeadPoet_RIP
22.01.2010 15:15

Само дето вие сте тъпи и гледате футбол от 2 години. Преди 4-5 обаче когато Виейра беше в Арсенал и когато Арсенал играеха с/у Юнайтед ги спуквахме от бой и като резултат и с юмруци (особено Нистърлой) , така че Той го е правил и преди и сега ще го прави *wink*

holliwood
22.01.2010 15:07

tant прав си представи си само да прочете тва някъде със сигорност ще се осъзнае че винаги е паднал от дяволите *thumb_up*

tant
22.01.2010 14:05

и преди си падал от Юнайтед и пак ще падаш