Марков даде последно изявление преди сблъсъка с Италия

17:34
Марков даде последно изявление преди сблъсъка с Италия
В зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски" селекционерът на представителния ни тим по футбол Пламен Марков даде пресконференция преди важната квалификационна среща с отбора на Италия. Специалистът остана верен на стила си и не влезе в подробности на въпросите относно стартовия състав и спешното повикване на Кирил Котев.

Утре вечер в София световните шампиони гостуват на България в среща от 8-а група в надпреварата за класиране на Мондиал 2010 в Южна Африка.

На изявлението на Марков присъстваха и множество журналисти от италиански медии. Ето какво сподели селекционерът на България.

"Настроението в отбора е добро. Надявам се Вагнер и Тунчев да се възстановят напълно и да могат да се включат пълноценно в утрешната среща", започна селекционерът.

" Италия е световен шампион и аз не откривам нищо ново. Дори да излязат с няколко млади играчи те пак са фаворити срещу нас", каза Марков.

"Независимо от големите звезди на съперника ние ще се опитаме да се представим по най-добрия начин. Ще се опитаме да постигнем резултат, който ще се хареса на нашите привърженици", заяви Пламен Марков.

"Резултата ще коментираме след мача, защото има много спекулации преди двубоя. Нашата задача в крайна смета е победата от тази среща."

"Право е на всеки колега да изразява мнението си, както направи Димитър Пенев. Имахме състезатели с проблеми и затова викнахме Котев по спешност. Не знам какво точно е казал Пенев."

"На Мартин Петров му липсва игрова подготовка, но се надявам с желание и хъс да компенсира формата си", заяви още Пламен Марков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация