Гонзо ще гони и Бензукан, мениджърът въвежда желязна дисциплина

12:05
Гонзо ще гони и Бензукан, мениджърът въвежда желязна дисциплина
Шакиб Бензукан е попаднал под мушката на Георги Иванов - Гонзо, твърди "Тема спорт". Чупливият защитник почти винаги правил компания на скандалния си сънародник Юсеф Рабех по софийските нощни заведения, като единствената разлика била, че Бензукан не близвал алкохол.

След скандала с Рабех Гонзо въвел желязна дисциплина в Левски. Футболистите вече имат нощен час, като ако някой от тях до 22.30 часа не си е вкъщи, мениджърът на "сините" ще глобява с половин заплата. При второ провинение, играчът, нарушил правилника, ще бъде пращан в дублиращия отбор и включван в трансферната листа.

Интесното е, подобни методи, които са характерни за всички големи клубове, използваше и бившият наставник на ЦСКА Любослав Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bambaleo
22.01.2010 16:51

И аз съм съгласен с тези Мерки на Гонзо които и Любо Пенев практикуваше също.
Дисциплина трябва да има!!!
Спорта изисква много дисциплина и ако някой иска да бъде име в даден вид спорт то тогава това е от първостепенно значение.
В БГ каквато е анархията повсеместна и както се шири на длъж и шир е логично , че некви си РИТНИТОПКОВЦИ ще искат да бъдат имена , но не могат да станат НИЩО особено с такъв живот по нощните заведения и без да мислят как , кога и къде хапват и пийват и прочее. *thumb_up* *beer*

svetlio_vn
22.01.2010 12:19

Съгласен съм , трябва режим да има . Като ги одрусат с по 1-2 заплати , да си помислят преди да щракат с пръсти по кръчмите по никое време .