Нападател завлече Спортист с гащи

11:13
Нападател завлече Спортист с гащи
Нападателят Любомир Чернев завлече Спортист Своге с една екипировка. Футболистът бе на проби в тима, но не бе одобрен от треньора Стойчо Стоев. Играчът бе уведомен, че е свободен да си ходи, но преди това трябва да върне зачислената му екипировка, разкрива "7 дни спорт". Това обаче не се случи. От клуба съобщиха, че Чернев се е измъкнал, без да се обади от хотела в Правец, където отборът е на подготовка, и е взел със себе си екипа, с който тренира.

Любомир Чернев е юноша на Локомотив София, той игра два сезона в Спортист, преди да премине в Локомотив Пловдив. Този месец нападателят бе освободен от "Лаута" от новия треньор на пловдивчани Наджи Шенсой.

Лагерът на Спортист в Правец е в края си. Утре отборът ще играе контрола с Балкан, след което се прибира в Своге. Срещу тима от Ботевград треньорът Стойчо Стоев ще може да използва новите футболисти. В тима пристигнаха един уругваец и трима парагвайци. След тях към тима се присъедини и 20-годишният нападател от Стамболийски Юли Шекеров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
22.01.2010 12:17

Явно нищо интересно не се случва във футболния живот у нас за да четем новини като тази ...

tamate_unufreev
22.01.2010 11:50

селяни .. какво искаш ..
то в група Б ако някой си мисли че са играчи или некви си футболисти жестко се лъже ..
това са 2 групи (западна източна) направена в полза Родину.Също така допринаса на тия момци дето ритат там да научат БГ ширините или нактатко Картата на БГ ...