Фърги за дисциплината: Ако някой в Юнайтед стъпи накриво, мъртъв е!

08:55
Фърги за дисциплината: Ако някой в Юнайтед стъпи накриво, мъртъв е!
"Който престъпи моите закони, е труп!", гласи треньорско правило №1 на сър Алекс Фъргюсън.

Шотландецът, който е известен с реда и дисциплината, които налага в съблекалнята, има пълния контрол върху изцяло футболните въпроси в Манчестър Юнайтед. Фърги не веднъж е влизал в конфликт със звездите си, но никога не е бил "побеждаван".

"През всичките години научих две важни неща – сила и контрол. Ако изгубя контрол над тези мултимилионери в съблекалнята на Манчестър Юнайтед, мъртъв съм. Така че аз никога не губя контрол. Ако някой стъпи накриво, тогава той е мъртъв. Контролът е много важно нещо, даже най-важното", заяви Фъргюсън.

Футболисти като Дейвид Бекъм, Рууд Ван Нистелрой, Рой Кийн и Яп Стам са имали възможност да се убедят с очите си какво се случва, когато сър Алекс се ядоса.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mallorca
22.01.2010 14:40

Саф вьв сьблекалнята дьрпа ушите на эвеэдите ако эагубят някой мач сигурно там става меле *lol*

nasran_chorbar
22.01.2010 12:27

Той не пие, ама и метадона не си е изпил. На автопилот е, затова е по-тъп от обичайното.

cHoKoLaTe17
22.01.2010 12:19

leketoo - Лесенце (не се обиждай ти сам си си го лепнал като ник , понеже сам знаеш колко струваш *joking* ) Манчестър да са мъртви *wonder* *lol* на колко ракий си ?

leketoo
22.01.2010 12:02

Изкуфелия старец мисли че пилотира самолет! Юнайтед са мъртви вече *thumb_up*

ferdi_95
22.01.2010 10:53

razorblade ако ми кажеш защо Сър Алекс дъвчи постоянни дъвка(ама говоря за истинската причина) за мене ти вече ще си "Сър". Защото такива като тебе дори думата дисциплина не знаят какво означава. *lol* Със сигурност не е това да дъвчиш дъвка *joking* И човека си я има за разлика от тебе. А нашия орден "Стара Планина" си е друго звание. То е за хора като Батков *thumb_up*

manunited666
22.01.2010 10:45

Щом смяташ , че си нещо повече от него ходи и ти кандидатствай за титлата "сър".

razorblade
22.01.2010 10:26

явно само до съблекалнята се ограничава дисциплината на шотландския овчар. Като се сетя само как дъвче с отворена уста дъвките си , ми се повръща....много са им паднали критериите в Англия за раздаването на тилата "сър" , щом такъв дърводелец я е получил .....станала е нещо като нашия орден "стара планина" ..Фактът ,че дори самодоказал се идиот като Батков го получи е красноречив *sick*