Гонзо \"за\" А група от 12 отбора

08:43
Гонзо \"за\" А група от 12 отбора
Мениджърът на Левски Георги Иванов – Гонзо е "за" предложението родната А група да се намали на 12 отбора с цел повишаване нивото на родния футбол.

"Наистина идеята да се намали групата е много добра и я подкрепям. По този начин ще се повиши нивото на българския футбол и ще се създаде по-голяма конкуренция между отборите, които се състезават в "А" група. В момента нивото ни е такова, че никой няма нужда от отбори като Ботев, в които има сериозни неуредици няколко седмици преди началото на първенството", каза Иванов за "7 дни спорт".

"Сигурен съм, че ако "А" група бъде намалена, ще е по-добре за футбола ни, но шефовете на БФС трябва да помислят сериозно и върху проблема с лицензите на отборите. Клубовете трябва да имат бази, на които да може да се провеждат нормално мачовете. Говоря за съблекални, терени. Само по този начин ще можем лека-полека да достигнем до нивото на европейския футбол", допълни Гонзо.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dororo
22.01.2010 11:03

Може да има нещо вярно,но не е главното за подобряването на футбола.Школи трябват,ШКОЛИИ!Да се изскарват таланти.А не да се зимат всякакви отрепки от чужбина.

ferdi_95
22.01.2010 09:48

Конкуренцията ще е перфектна *joking* Така ще може да се избира шампиона по-лесно *lol*

ferdi_95
22.01.2010 09:47

Да бе.. утре и Вуцов ше е за "А" група от 2 отбора *lol*