Пепе в атака срещу България, Липи предупреждава за Марто

17:58
Пепе в атака срещу България, Липи предупреждава за Марто
Нападателят на Удинезе Симоне Пепе ще направи своя дебют за националния отбор на световните шампиони Италия в съботното гостуване на България в световната квалификация за ЮАР 2010, която ще се играе на стадион "Васил Левски" от 21:15 часа.

Това съобщи селекционерът на "Скуадра адзура" Марчело Липи, който заедно с играчите пристига днес на българска земя и ще даде пресконференция за българските медии около 20:00 часа.

Очаква се в утрешния двубой Пепе да започне отдясно на централния нападател Лука Тони, а Антонио Ди Натале ще играе по левия фланг. Относно дали Лука Тони ще започне титуляр въпреки трагичната форма на клубния му тим Байерн Мюнхен, наставника заяви:

"Футболист, който не играе брилянтно за клубния си отбор не е задължително да не бъде във форма. Неговото представяне зависи от другите играчи, от треньора и някои други фактори."

Липи предупреди, че Италия не бива да внимава само за нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

"Всички ние знаем много добре кой е Бербатов, но те имат още един много важен играч - Мартин Петров, който е под въпрос, но ще видите, че в крайна сметка ще играе", каза още Липи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация