Шамак: Напускам Бордо със сигурност

18:36
Шамак: Напускам Бордо със сигурност
Маруан Шамак разкри, че със сигурност няма да поднови договора си с Бордо, като по-този начин засили спекулациите, че от лятото ще премине в някой отбор от Висшата лига на Англия.

"Получих предложение от Бордо, но съм честен към клуба: Няма да подновя договора си. Сега ми предстоят разговори с моите съветници, за да мога да ви кажа със сигурност къде ще играя от лятото", споделя Шамак пред френското издание "Екип".

Както е известно, Ливърпул и Арсенал преговаряха с агента на нападателя, като е явно, че през следващата седмица един от двата гранда ще обяви бъдещия трансфер на играча.

Междувременно пък халфът на Бордо Фернандо Менегазо обяви, че ще подпише нов контракт с жирондинците:

"Клубът отказа няколко оферти за мен. Щастлив съм тук и скоро ще удължа договора си", разкрива полузащитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
21.01.2010 22:17

Напълно съм съгласен с darkspeed, при положение че всичко ми въри като "по вода" за какво ли му е сменя клуба.

arsenaL40
21.01.2010 21:57

тоя накрая ще земе отиде в Уувс или Бърнли

glen_johnson
21.01.2010 21:03

СУПЕР !!! Дано да дойде в Ливърпул мн ще се кефя щото от моите наблюдения е мн добър нападетел какъвто трябва на моя любим отбор - ЛИВЪРПУЛ *thumb_up* *beer*

ice_arsen
21.01.2010 20:25

бордо е много симпатичен отбор ,който може да бие всеки и в1преки че с1м за арсенал мисля че бордо ще бъде много по силен с шамак *stop*

darkspeed
21.01.2010 20:20

Аз не мога да разбера какъв му е проблема на Шамак и защо ще ходи някъде.. Бордо вече не е този среден тим от преди години, мачка във Франция, играе прекрасно в ШЛ, а френският футбол е напът да измести италиянският за 4 отбора влизащи в груповата фаза (3 директно + 1 с квалификации). Според мен трябваше да остане и следващия сезон в Бордо, ако продължат да играят такъв футбол и президентът да инвестира в отбора, не виждам къде е проблема.

levski_campion
21.01.2010 20:10

дано ливърпул да го купят той е добър нападател *thumb_up*